Astra Consolatio Racersko

999,00 kr.

Astra Consolatio Racersko

Astra Consolatio Racersko er skabt til at give en optimal blanding af komfort og funktionalitet. Skoene er designet med en lidt bredere pasform end normalt, hvilket gør dem ideelle for personer med bredere fødder. De kan dog stadig bruges af folk med almindelig fodbredde uden problemer.
Disse sko er perfekte til lange træningsture, typisk mellem 4 og 8 timer, hvor komfort er afgørende. Med en stiffness-rating på 6 tilbyder de en god balance mellem fleksibilitet og stivhed. Mens de måske ikke er skoen til at vinde en Grand Tour, vil de uden tvivl sikre, at du føler dig godt tilpas, selv efter mange timers træning.
Materialet i skoene er nøje udvalgt for at kunne strække sig i bredden og dermed tilbyde ekstra komfort til fødderne. I længderetningen er materialet derimod ikke strækbart, hvilket giver den nødvendige stivhed og støtte under kørsel. Beklædningen indeni skoene er designet til at give både støtte og ekstra komfort, hvilket gør dem endnu mere behagelige.
Astra Consolatio Racersko kan monteres med både racer- og MTB-klamper, hvilket gør dem alsidige og praktiske for forskellige cykeldiscipliner. De er udstyret med et hurtigspændesystem, der gør det nemt at justere skoene, selv under kørslen, hvilket sikrer en perfekt pasform hele tiden.
Kort sagt er Astra Consolatio Racersko det oplagte valg for cyklister, der søger en kombination af komfort, støtte og ydeevne uden at gå på kompromis.

Varenummer (SKU): Astrasko-gruppe Kategorier: , , , , Tags: ,
Astra Consolatio Racersko
Astra Consolatio Racersko
999,00 kr. Vælg varianter