Winther SE 1 Elcykel

Fra: 15.999,00 kr.

Delbetaling
545 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 545 kr. Samlede kreditomk. 3.588 kr. Samlet tilbagebetaling 19.587 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,54%. Der er fortrydelsesret.

Winther SE 1 Elcykel er en førsteklasses elcykel, designet til at give dig en behagelig, sikker og effektiv cykeloplevelse, uanset om du pendler til arbejde eller nyder fritidscykling. Med sin elegante og moderne stil er Winther SE 1 Elcykel det perfekte valg for dem, der ønsker både funktionalitet og æstetik.

Let og holdbar konstruktion

Winther SE 1 Elcykel er bygget med en let og robust aluminiumsramme, som sikrer både holdbarhed og en behagelig køreoplevelse. Aluminium er kendt for sin modstandsdygtighed over for korrosion og sin evne til at holde vægten nede, hvilket gør cyklen let at håndtere og manøvrere.

Gearsystem

Udstyret med et pålideligt 7-trins Shimano Nexus gearsystem, garanterer Winther SE 1 Elcykel en glat og problemfri gearskiftning. Dette gør det muligt for cyklisten at tilpasse sig forskellige terræner og køreforhold med lethed, hvilket giver en mere behagelig og effektiv cykeltur.

Bremser

Forbremsen er en kraftig hydraulisk skivebremse, som leverer præcis og pålidelig opbremsning, uanset vejrforholdene. Hydrauliske skivebremser kræver minimal vedligeholdelse og giver en konsekvent bremseevne. Bagtil er cyklen udstyret med en traditionel fodbremse, som giver ekstra sikkerhed og kontrol, især ved pludselige opbremsninger.

Ergonomi

De ergonomiske håndtag er designet til at sikre maksimal komfort og reducere træthed i hænder og arme, selv under længere cykelture. Den affjedrede forgaffel og justerbare frempind gør det muligt at tilpasse cyklen præcis til din kørestil og præferencer, hvilket resulterer i en mere komfortabel oplevelse på ujævne veje og stier.

Hjul

De store 28-tommer hjul (700C) på SE 1 sikrer en stabil og jævn kørsel. Disse hjul er ideelle til både bykørsel og længere strækninger, da de giver en mere stabil og effektiv kørsel, hvilket resulterer i mindre rullemodstand og en mere behagelig tur.

Motor

Winther SE 1 Elcykel er udstyret med en kraftfuld Promovec forhjulsmotor, der leverer 38Nm moment. Denne motor giver en effektiv og støjsvag kørsel, som gør det nemt at tackle bakker og modvind. Motoren arbejder i harmoni med dit pedaltråd, hvilket giver en naturlig og problemfri assistance.

Vægt – Let at Håndtere

Med en vægt på kun 22 kg inklusive standardbatteriet, er SE 1 let at håndtere og transportere. Den lave vægt gør det også nemmere at løfte cyklen, hvis det skulle være nødvendigt, og bidrager til en generelt lettere køreoplevelse.

Ekstraudstyr

En praktisk kurv følger med cyklen, hvilket gør det nemt at transportere indkøb, tasker eller andre nødvendigheder. Kurven er både rummelig og robust, hvilket gør den til et uundværligt tilbehør for dem, der bruger cyklen til dagligdags ærinder.

Konklusion

Winther SE 1 Elcykel er det ideelle valg for dig, der søger en kombination af komfort, sikkerhed og moderne teknologi i en stilfuld pakke. Uanset om du pendler til arbejde eller nyder en afslappende cykeltur i weekenden, vil SE 1 levere en fremragende køreoplevelse hver gang. Vælg Winther SE 1 og oplev forskellen på kvalitet og design i din daglige cykling.

Specifikationer

  • Materiale: Aluminium
  • Gear: 7 indv. Shimano Nexus
  • Gear (antal): 7
  • Forbremse: Hydraulisk skivebremse
  • Bagbremse: Fodbremse
  • Håndtag: Ergo håndtag
  • Hjulstørrelse: 28in (700)
  • Kurv: Medfølger
  • Motorbeskrivelse: Promovec 38Nm forhjulsmotor
  • Gashåndtag: Inklusiv
  • Vægt: 22kg inkl. standardbatteri
  • Egnet til: Classic

©2024 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): 91023939#serie Kategorier: , , , Tags: ,
Winther SE 1 Elcykel sort
Winther SE 1 Elcykel
Fra: 15.999,00 kr. Vælg varianter